Menu

Steun een laatste keer het goede doel tijdens het Warmste Café!

10.08.17
Op zondag 27 augustus 2017 wordt het feestdeck op de IJzerenleen het Warmste Café, dat helemaal in teken staat van het goede doel. 
De Zomer is van Mechelen staat dit jaar in het teken van de goede doelen. Zo werden 5 verenigingen geselecteerd!

Op tal van festivals worden verschillende initiatieven georganiseerd en gaat er van elke consumptie een stukje naar het goede doel. Tijdens Maanrock 2017 is het niet anders en sluiten we graag af in stijl, en het liefst met jou erbij!

Op zondag 27 augustus 2017 wordt het feestdeck op de IJzerenleen het Warmste Café, dat helemaal in teken staat van het goede doel.
Wil je graag langskomen en tegelijkertijd genieten van fijne muziek en een drankje?
Ook ambassadeurs Ilse Liebens en Piet den Boer zijn er graag bij.
 
Aarzel niet, koop een ticket en steun ons een laatste maal tijdens de Zomer is van Mechelen.
Een ticket bedraagt € 15, hiermee krijg je op zondag 27 augustus tussen 14 en 21 u onbeperkte toegang tot het feest-deck op de Ijzerenleen.
Van hieruit heb je eenprachtig uitzicht over het festivalplein, geniet je zonder belemmering van de DJ-optredens op het feestpodium en krijg je 2 drankbonnen. De opbrengst van deze deck-tickets wordt verdeeld over de 5 goede doelen.
 
Het Feest Podium presenteert op zondag een paar straffe, populaire toppers uit de muziekscène waaronder dj’s van Studio Brussel Jeroen Delodder en Junior Goodfellaz maar ook Baz & Wits, Trish, Nukov & Yelmet en dj Smos, dj Roony en de oerwout dj brengen je helemaal in feeststemming.
 
Kom je graag mee feesten voor het goede doel? Laat het ons weten!
Je kan je tickets bij de verenigingen verkrijgen: Barts Weg vzw, Dierenbescherming Mechelen, Prinses Harte vzw, Mechelen Mondiaal Duurzaamheid en Villa Clementina. 

Je kan ook via info@dezomerisvanmechelen.be bevragen!