Menu

Belpop Bonanza Sessie

21 juli 2018 - Grote Markt

Gratis - 20-23u

Belpop Bonanza Sessie en Belgunique Makers Markt

De nationale feestdag krijgt dit jaar een volledig nieuwe invulling met een dag- én avondprogramma. Breng een bezoekje aan de Belgunique Makers Markt (10-19u) en vervolgens een groot feest op de Grote Markt met Belpop Bonanza Sessie (20-23u).
 
In samenwerking met Belgunique nodigen we heel wat Belgische ontwerpers met originele producten uit op het Cultuurplein. Ontdek en koop unieke producten van lokaal maaktalent. Van lokaal gebrouwen bier, tot keramiek, woonaccessoires en handgemaakte juwelen. Maar er is nog veel meer dus kom het lokaal talent ontdekken op deze gezellige markt.
 
Als kers op de taart krijg je in de avond op de Grote Markt vanaf 20u de Belpop Bonanza Sessie met Jan Delvaux en dj Bobby Ewing. Met twee zijn ze de spil van Belpop Bonanza, het beproefde concept rond de geschiedenis van de nationale popmuziek. Op zaterdag 21 juli presenteert het duo in Mechelen, en alleen in Mechelen, een onuitgegeven nationaal defilé. Verwacht een straf huisorkest, gereputeerde gasten als André Brasseur en Jess & James in verrassende combinaties en massa’s mooie liedjes van Belgische makelij. Kortom: vertoef een hele dag in Mechelen.

Belpop Bonanza Sessie dankt zijn sponsors