Menu
België

Belpop Bonanza Sessie artiesten 2019

Aanvang 19.30 uur Belpop Bonanza Sessie & Belgunique Makers Markt
Artiesten van dienst: 
➙ Isolde Lasoen 
➙ Mauro Pawlowski
➙ Johannes Genard van School is Cool
➙ Sjarel Van den Bergh
➙ Peter Slabbynck van Red Zebra
➙ Piet Van den Heuvel van Scooter
➙ Isabelle A. 
➙ Wim Punk van The Wolfbanes

Een toppertje uit de Belgische popmuziek is Isolde Lasoen. Al jaren was ze de sidekick van Daan, maar trad ze ook op met onder meer Novastar, Flip Kowlier, Guido Belcanto en Billie King. Maar ook als Isolde zorgt ze voor zalige creaties die je doen wegdromen naar zwoele Zuid-Franse avonden. Met haar zoete stem en liefde voor rijke orkestratie zal je ongetwijfeld onder de indruk zijn van dit toptalent.
 
Mauro Pawlowski was in de jaren ’90 al één van de meest vermaarde gitaristen van het land. Zo heeft hij doorheen de jaren tal van projecten gehad zoals de Evil Superstars (winnaar Humo’s Rock Rally in ’94) maar ook als componist voor kindertheater Froefroe, als lead van The Grooms en ook als bandlid van dEUS. Kortom: het neusje van de zalm van gitaristen uit België. Frontman van School Is Cool, Johannes Genard, staat ook op de affiche van 21 juli. Onlangs nog bekend van zijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ waar hij de show steelde met o.a. een cover van ‘Honeybee’ die heel wat hitlijsten veroverde. Een publiek warm krijgen is voor hem zeker geen probleem. Ook Isabelle A nam deel aan het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ maar zelfs daarna zat deze parel niet stil. Ze bracht eerder in april haar nieuwe plaat ‘Sjokola’ uit. Ze houdt van spontaniteit in haar werk en het mag gezien worden. Zonder twijfel dat deze dame tijdens de Belpop Bonanza avond voor een portie sfeer zorgt. Nog meer muzikale verwennerij door de Mechelse muzikant Sjarel Van den Bergh maar ook Wim Punk (The Wolfbanes), Piet Van den Heuvel (Scooter) en Peter Slabbynck (Red Zebra).
 
Delvaux en Dewit zijn de ceremoniemeesters die het geheel aan elkaar lijmen met humor en trivia. Te verwachten: een zeer bonte avond met uitgebreide mogelijkheden om mee te zingen, te dansen, te lachen en te juichen. Vintage entertainment. En daardoor net o zo modern.

Belpop Bonanza Sessie & Belgunique Makers Markt

21 juli 2019 - Plein Thomas More (aan het water) + Kruidtuin

Gratis - 12-19u (markt) 19.30-23u (concert)