Menu

Belpop Bonanza Sessie & Belgunique Makers Markt

21 juli 2019 - Plein Thomas More (aan het water) + Kruidtuin

Gratis - 12-19u (markt) 19.30-23u (concert)

Belpop Bonanza Sessie en Belgunique Makers Markt

De nationale feestdag krijgt dit jaar een volledig nieuwe invulling met een dag- én avondprogramma. Breng een bezoekje aan de Belgunique Makers Markt (12-19u) op het plein aan Thomas More aan de Dijle en vervolgens een groot feest in de Kruidtuin met Belpop Bonanza Sessie (19.30-23u).
 
In samenwerking met Belgunique nodigen we heel wat Belgische ontwerpers met originele producten uit op het plein aan Thomas More aan de Dijle. Ontdek en koop unieke producten van lokaal maaktalent. Van lokaal gebrouwen bier, tot keramiek, woonaccessoires en handgemaakte juwelen. Maar er is nog veel meer dus kom het lokaal talent ontdekken op deze gezellige markt.

Vanaf 19u kan je de straat gewoon oversteken richting de Kruidtuin en een lekkere snack binnensteken met de bijbehorende frisse drankjes. 
 
Als kers op de taart krijg je in de avond in de Kruidtuin vanaf 19.30u de Belpop Bonanza Sessie met Jan Delvaux en dj Bobby Ewing. Met twee zijn ze de spil van Belpop Bonanza, het beproefde concept rond de geschiedenis van de nationale popmuziek. Op zaterdag 21 juli presenteert het duo in Mechelen, en alleen in Mechelen, een onuitgegeven nationaal defilé. Verwacht een straf huisorkest, gereputeerde gasten in verrassende combinaties en massa’s mooie liedjes van Belgische makelij. Kortom: vertoef een hele dag in Mechelen.

Een wilde variatie aan topartiesten : 
➙ Isolde Lasoen 
➙ Mauro Pawlowski
➙ Johannes Genard van School is Cool
➙ Sjarel Van den Bergh
➙ Peter Slabbynck van Red Zebra
➙ Piet Van den Heuvel van Scooter
➙ Isabelle A. 
➙ Wim Punk van The Wolfbanes

Belpop Bonanza Sessie & Belgunique Makers Markt dankt zijn sponsors